Taidan tässä syysloman vieton ajankuluksi kirjoitella hieman havaintoja ja ajatuksiani Suomen maassa vellovista jutuista.

Heti kärkeen on todettava, että tässä lähiaikoina uutisvirtaa tutkiessa ei ole aina ollut varma pitäisikö itkeä vai nauraa. Jos nyt joku uusi lukija sattuu klikkailemaan kirjoitukseni luettavakseen, muutama täsmennys itsestäni. Olen siis henkilökohtaisen vakaumuksen omaava tallaaja ja sitä taustaa vasten perustan ajatukseni, ainakin pyrin siihen. Olen yhden vaimon ja muutaman tytön biologinen isä. Olen sitä mieltä, että avioliitto on edelleenkin miehen ja naisen välinen, ei sukupuolineutraali.

No, liberaaliporukka sai tahtomansa läpi ja eduskunnassa meni taannoin spn-lakialoite lävitse. Kyseistä lakialoitetta ajaessa suuren ääneen sanottiin, että tämän lain läpimeno ei tule vaikuttamaan mm. kirkon kantaan ja siihen tuleeko kirkon vihkiä samaa sukupuolta olevia. Miten kävi? Vastustajat varoittelivat, ettei näin tule käymään vaan nälkä tulee kasvamaan syödessä ja sitä tullaan vaatimaan. Lain kannattajat vakuuttelivat sinisin silmin, että niin ei tule missään tilanteessa käymään! Nyt kuitenkin suureen ääneen mm. pääkaupunkiseudun suunnalla liberaalijengi saman tien vaatimassa, että pappien tulee vihkiä samaa sukupuolta olevia. Tosin piispoilta tuli selkeähkö kannanotto, että avioliitto on miehen ja naisen välinen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tälle ”suvaitsevaisten” joukolle ei tule riittämään edes se, että samaa sukupuolta olevia vihitään kirkoissa surutta ja papit siunaavat liitot vastoin Raamatun sanaa. Seuraavana vuorossa on saada Suomeen moniavioisuus, näin pelkään.

Tämä kyseinen ”suvaitsevaisten” armeija ulotti sitten lonkeronsa myös Opetushallituksen suuntaan ja sieltä sitten jälleen tasa-arvon huntuun naamioitu ohjeistus julki. Oppilaita ei pitäisi enää jatkossa kutsua tytöiksi ja pojiksi, vaan kutsua etunimillä. Millä nimellä heitä on tähän asti kutsuttu? Minua ainakin etunimellä ja tarvittaessa sukunimellä jo peruskoulua käydessäni. Minua ei ahdistanut yhtään tyttö- ja poikajonoihin jakaminen. Eikä myös minun aikana lokeroitu tulevaisuuden suunnitelmia kouluissa mitenkään miesten- tai naistentöihin.

Eilen illalla sitten luin tuon koko propagandan läpi. Muutamia ihan hyviäkin ajatuksia oli joukkoon laitettu, mutta sellainen käsitys kuitenkin jäi lukemastani, että tasa-arvon nimissä aletaan kouluissa ”julistamaan” sukupuolineutraalia sanomaa.

http://www.oph.fi/download/173318_tasa_arvotyo_on_taitolaji.pdf - jos kiinnostaa tuossa on kokonaisuudessaan.

Tässä sitten tuli todettua myös sekin tosiasia, että monille vanhemmille on tärkeää vain julistaa tasa-arvoa lapsilleen. Tasa-arvo sen alkuperäisessä kontekstissa on todellakin opettamisen arvoinen, mutta siinä vaiheessa kuten nyt tämä marginaaliryhmän puolesta huutava ihmisjoukko pyrkii tekemään, että muutetaan hieman sen merkitystä, silloin ollaan tekemässä taas karhunpalvelusta kasvavalle sukupolvelle. Jos Opetushallitus ei edes tiedä, että kuinka monta sukupuolta ihmisellä on – minulla huutaa hälytyskellot suhteellisen kovasti! Näitä kaiken maailman keskusteluja ja julistuksia lukiessa tulee mieleen monta kertaa, että ovat aikuiset hypänneet nyt sellaisen laivan kyytiin jossa ei tule aikaiseksi mitään muuta kuin epätietoisia nuoria kuka minä olen ja mistä minä tulen. Tätä tietoisuutta ei tule ainakaan lisäämään se, että annetaan vapaasti lapsen VALITA SUKUPUOLENSA. Mielestäni en ole itsekään saanut valita sukupuoltani, koska synnytyssalissa jo totesivat: Poika syntyi! Vuosien saatossa tajusin, että minulla on sellainen vekotin, jota kutsutaan monille nimityksillä, tässä käytän termiä pippeli. Olen siis mies.

Sukupuolta ei VAIHDETA ajattelemalla olevan jotain muuta. Mies ei muutu naiseksi käyttämällä naisten vaatteita tai nainen muutu mieheksi käyttäytymällä mies- tai poikamaisesti.

Olen vajaa 40-kymppinen heteromies. Kävin ammattikoulun Pieksämällä miesvaltaisella alalla, ja luokallamme oli jo silloin rohkea nuori nainen, joka opiskeli autoasentajaksi. Häntä ei silloin katsottu mitenkään kieroon, vaikka olikin luokkamme ainoa vastakkaisen sukupuolen edustaja. Se ei myöskään tehnyt hänestä miestä ja mitenkään miehisempää.

Myöhemmin ohimennen olen nähnyt hänet ajamassa roska-autoa.

Ottakaa myös huomioon se, että opettajakuntakin on nuorentunut eivät ole enää samoja vanhoja kuin siihen aikaan, kun minä kävin peruskoulua, se sukupolvi on jo eläköitynyt. Tässä suhteessa ei pitäisi olla tasa-arvosta sinällään niin huolissaan.

Tuolla kun kulkee silmät auki niin useasti linja-autoa, yhdistelmäajoneuvoa, roska-autoa jne. ajaa nainen. Olisiko oikeasti kuitenkin niin, että tässä suhteessa tasa-arvosta ei tarvitse olla niin huolissaan kuin opas antaa käsityksen?

Pitäisikö olla kuitenkin enemmän huolissaan siitä, että selvät asiat halutaan sotkea sukupuolineutraalilla propagandalla?